כללי:
עוגת תותים ללא גולטן וסוכר
חומרים לתחתית :
2 כוסות קמח ללא גלוטן
חצי כוס קמח אורז
כף "כפית לכפית" (ניתן להשתמש בסטיוויה, סוכרלוז וקלאסי)
50 גרם חמאה
1 ביצה
חומרים למלית:
3 חלבונים
4 כפות כמו סוכר
חצי קילו תותים רחוצים וחתוכים לחצאים
אופן ההכנה:
מערבבים את החמאה, הקמח וכף ה"כפית לכפית" במעבד עד קבלת פירורים
מוסיפים ביצה וממשיכים לעבד עד הפרדת הבצק מהדפנות
אופים את התחתית כ- 15 דקות על 180 מעלות
מקציפים 3 חלבונים, 4 כפות כמו סוכר וחצי קילו גרם תותים
יוצקים על התחתית ואופים 30-40 דקות בחום בינוני.
* בחלוקה ל- 12 מנות מכילה 200 קלוריות לחתיכה.
בתיאבון,
סוכרזית