חומרים
1.5 כוס קוואקר
100 גרם שומשום
1/2 כוס "כפית לכפית" (ניתן להשתמש בסטיוויה, סוכרלוז וקלאסי)
100 גרם שקדים קלופים פרוסים לא קלויים
200 גרם אגוזים אחרים לא קלויים, דפוקים גס
(פקאן, אגוזי מלך, קשיו, אגוזי ברזיל)
2 חלבונים
כף טחינה גולמית למי שאוהב
תפוח מרוסק
כפית קינמון למי שאוהב
הכנה
לחמם תנור ל-175 מעלות
מרפדים שתי תבניות בניירות אפייה
מערבבים את כל החומרים יחד
יוצרים עוגיות על נייר האפייה
אופים בין 15-20 דקות
עד שהעוגיות משחימות
המתכון מאת קרן שחף אלקלעי, דיאטנית קלינית. www.kerendiet.co.il
טלפון: 054-7719440
בתיאבון,
סוכרזית