עוגת "גבינה" טבעונית

מצרכים:

לתחתית
200 גרם ביסקוויטים, מרוסקים לפירורים
3 כפות חלב סויה או קוקוס
גרידת לימון (אופציונלי)


למלית
שני שליש חבילת פודינג וניל
2 כפות "כפית לכפית" מומסות ב-3 כפות מים רותחים
חבילת גבינת סויה טופוטי ("טוב מגבינה")
פחית חלב קוקוס או חבילת שמנת צמחית מתוקה

אופן ההכנה:

  1. לערבב את פירורי הביסקוויטים עם חלב הסויה או הקוקוס וגרידת הלימון עד לקבלת עיסה דמוית בצק. במידת הצורך, ניתן להוסיף מעט יותר נוזלים או פירורים לקבלת המרקם הרצוי.
  2. לשטח את התערובת על תבנית ששומנה מעט.
  3. לערבב את חומרי המלית במיקסר עד לקבלת עיסה אחידה.
  4. לצקת את העיסה מעל הביסקוויטים.
  5. לצנן במקרר למספר שעות.
  6. לקשט בפירות העונה.

בתיאבון, 

סוכרזית