מצרכים:
לתחתית
200 גרם ביסקוויטים, מרוסקים לפירורים
3 כפות חלב סויה או קוקוס
גרידת לימון (אופציונלי)
למלית
שני שליש חבילת פודינג וניל
2 כפות "כפית לכפית" מומסות ב-3 כפות מים רותחים
חבילת גבינת סויה טופוטי ("טוב מגבינה")
פחית חלב קוקוס או חבילת שמנת צמחית מתוקה
אופן ההכנה:
- לערבב את פירורי הביסקוויטים עם חלב הסויה או הקוקוס וגרידת הלימון עד לקבלת עיסה דמוית בצק. במידת הצורך, ניתן להוסיף מעט יותר נוזלים או פירורים לקבלת המרקם הרצוי.
- לשטח את התערובת על תבנית ששומנה מעט.
- לערבב את חומרי המלית במיקסר עד לקבלת עיסה אחידה.
- לצקת את העיסה מעל הביסקוויטים.
- לצנן במקרר למספר שעות.
- לקשט בפירות העונה.
בתיאבון,
סוכרזית