עוגיות קוקוס לפסח

כללי:
עוגיות קוקוס לפסח, ללא סוכר

החומרים:
50 גרם מחמאה
2 ביצים בינוניות
חצי כוס "כפית לכפית" (ניתן להשתמש בסטיוויה, סוכרלוז וקלאסי)
200 גרם קוקוס טחון
קליפה מגורדת של לימון / ליים

אופן ההכנה:

– לחמם תנור ל- 170 מעלות
– להמיס את החמאה
– להקציף את הביצים עם ה"כפת לכפית", להוסיף את הקוקוס, החמאה והקליפת לימון, עד קבלת מרקם אחיד.
– מכינים תבנית עם נייר אפיה, לוקחים 2 כפות ומכינים 15 עוגיות גדולות או 30 קטנות.
– מכניסים לאמצע התנור ל-15-20 דקות לעוגיות הגדולות או 10 דקות לעוגיות הקטנות
– לאירוח, ניתן לטבול אותן אחריי שהתקררו בשוקולד מריר מומס ולחכות שיתיבש.

בתיאבון,

סוכרזית