קרטיב בריא בריאותי

כללי:
קרטיבים מפירות טבעיים, פשוטים להכנה. מכינים אותם מפירות טבעיים ומזינים בשונה מהקרטיבים התעשתיים המכילים צבעי מאכל, חומרים משמרים והפתעות נוספות.

חומרים
כוסות חד פעמיות קטנות
מקלות ארטיק
1 ק"ג פירות (נקטרינות, שזיפים, אגסים, תפוחים, אבטיח, מלון..)
6 כוסות מים
5 כפות סוכרזית סוכרלוז אבקה כפית לכפית
מיץ מלימון אחד
תמצית וניל
מקל קינמון למי שאוהב

אופן ההכנה:
1. חותכים את הפירות ומוציאים את הגרעינים. מבשלים את הפירות בסיר עם מים ומוסיפים תמצית וניל, וקינמון למי שאוהב.

2. מחכים עד שהנוזל קר, שעה ועדיף יותר בכדי לתת לטעמים להתחבר.

3. מסננים את הנוזל ויוצקים לכוסות הקטנות, מכניסים מקל יק ומקפיאים.

4. כשהקרטיב קפוא משחררים מהכוסות עם שטיפה מתחת מים.

5. בפירות הנותרים ניתן להשתמש לעוגה או לתוספת ליוגורט וגלידה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email