קרטיב בריא בריאותי

כללי:
קרטיבים מפירות טבעיים, פשוטים להכנה. מכינים אותם מפירות טבעיים ומזינים בשונה מהקרטיבים התעשתיים המכילים צבעי מאכל, חומרים משמרים והפתעות נוספות.

חומרים
כוסות חד פעמיות קטנות
מקלות ארטיק
1 ק"ג פירות (נקטרינות, שזיפים, אגסים, תפוחים, אבטיח, מלון..)
6 כוסות מים
5 כפות סוכרזית סוכרלוז אבקה כפית לכפית
מיץ מלימון אחד
תמצית וניל
מקל קינמון למי שאוהב

אופן ההכנה:
1. חותכים את הפירות ומוציאים את הגרעינים. מבשלים את הפירות בסיר עם מים ומוסיפים תמצית וניל, וקינמון למי שאוהב.

2. מחכים עד שהנוזל קר, שעה ועדיף יותר בכדי לתת לטעמים להתחבר.

3. מסננים את הנוזל ויוצקים לכוסות הקטנות, מכניסים מקל יק ומקפיאים.

4. כשהקרטיב קפוא משחררים מהכוסות עם שטיפה מתחת מים.

5. בפירות הנותרים ניתן להשתמש לעוגה או לתוספת ליוגורט וגלידה

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
סגירת תפריט