עוגת תותים ללא גלוטן וסוכר

כללי:
עוגת תותים ללא גולטן וסוכר

חומרים לתחתית :
2 כוסות קמח ללא גלוטן
חצי כוס קמח אורז
כף כמו סוכר
50 גרם חמאה
1 ביצה

חומרים למלית:
3 חלבונים
4 כפות כמו סוכר
חצי קילו תותים רחוצים וחתוכים לחצאים

אופן ההכנה:

מערבבים את החמאה, הקמח וכף כמו סוכר במעבד עד קבלת פירורים
מוסיפים ביצה וממשיכים לעבד עד הפרדת הבצק מהדפנות
אופים את התחתית כ- 15 דקות על 180 מעלות
מקציפים 3 חלבונים, 4 כפות כמו סוכר וחצי קילו גרם תותים
יוצקים על התחתית ואופים 30-40 דקות בחום בינוני.
* בחלוקה ל- 12 מנות מכילה 200 קלוריות לחתיכה.
חורף מתוק וחמים, סוכרזית

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
סגירת תפריט