עוגת קרם שקדים ותפוחים לראש השנה

כללי:
עוגת קרם שקדים ותפוחים נהדרת לראש השנה

חומרים:
2.5 כוסות שקדים טחונים דק
כוס "כפית לכפית" (ניתן להשתמש בסטיוויה, סוכרלוז וקלאסי)
1/4 כוס קורנפלור
2 כפות קמח
250 גרם חמאה רכה
2 כפות ברנדי
4 ביצים
3 תפוחי גרנד סמית קלופים ופרוסים

לזיגוג, ריבה במעט מים רותחים

אופן ההכנה:

מערבלים חמאה ו"כפית לכפית" במיקסר עם וו גיטרה במשך חמש דקות ועד מרקם קרמי
מוסיפים שקדים טחונים ומערבלים עוד מעט
מורידים מהירות ומסיפים את הביצים בהדרגתיות
מוסיפים ברנדי ומגיעים למרקם אחיד
מוסיפים קורנפלור וקמח בתנועות קיפול
ושומרים במקרר עד שימוש
(ניתן להכין מספר ימים מראש)

בערב החג,
מקמחים תבנית, יוצקים את הקרם, מניחים את פרוסות התפוחים ואופים 25-30 דקות.
לאחר מכן מזגגים ומגישים.
חג שמח!

סוכרזית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email