עוגת קרם שקדים ותפוחים לראש השנה

כללי:
עוגת קרם שקדים ותפוחים נהדרת לראש השנה

חומרים:
2.5 כוסות שקדים טחונים דק
כוס כמו סוכר/ סוכרזית סוכרלוז/ סוכרזית סטיוויה כפית לכפית
1/4 כוס קורנפלור
2 כפות קמח
250 גרם חמאה רכה
2 כפות ברנדי
4 ביצים
3 תפוחי גרנד סמית קלופים ופרוסים

לזיגוג, ריבה במעט מים רותחים

אופן ההכנה:

מערבלים חמאה וכמו סוכר במיקסר עם וו גיטרה במשך חמש דקות ועד מרקם קרמי
מוסיפים שקדים טחונים ומערבלים עוד מעט
מורידים מהירות ומסיפים את הביצים בהדרגתיות
מוסיפים ברנדי ומגיעים למרקם אחיד
מוסיפים קורנפלור וקמח בתנועות קיפול
ושומרים במקרר עד שימוש
(ניתן להכין מספר ימים מראש)

בערב החג,
מקמחים תבנית, יוצקים את הקרם, מניחים את פרוסות התפוחים ואופים 25-30 דקות.
לאחר מכן מזגגים ומגישים.
חג שמח!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
סגירת תפריט