עוגת קנטוצ'יני

כללי:
עוגיות קנטוצ'יני ללא סוכר
40 קלוריות לעוגייה

מצרכים:
1/3 1 כוסות "כפית לכפית" (ניתן להשתמש בסטיוויה, סוכרלוז או קלאסי)
1 ביצה
גרידה מתפוז אחד
½ 2 כוסות קמח (ניתן להשתמש בקמח מלא)
שקית אבקת אפיה
½ כוס שמן קנולה
½ חבילת חמאה/ מרגרינה
1 כוס שקדים פרוסים מולבנים

אופן ההכנה:
מערבבים את ה"כפית לכפית" והשמן עם החמאה במיקסר בעזרת וו גיטרה במהירות איטית עד להומוגניות. מוסיפים ביצה אחת ומיד לאחר מכן את שאר החומרים היבשים: קמח, אבקת אפיה, שקדים וגרירת התפוז.
מחלקים את הבצק ל-5 חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס"מ.
עוטפים כל גליל בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעתיים (אפשר גם להקפיא).
פורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ בעזרת סכין ללא שיניים ומסדרים את העוגיות ע"ג תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה. אופים ב-170 מעלות כ-13 דקות.

 

בתיאבון, 

סוכרזית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email