עוגת קנטוצ'יני

כללי:
עוגיות קנטוצ'יני ללא סוכר
40 קלוריות לעוגייה

מצרכים:
1/3 1 כוסות סוכרלייט / או אבקת "כמו סוכר"
1 ביצה
גרירה מתפוז אחד
½ 2 כוסות קמח (אפשר קמח מלא)
שקית אבקת אפיה
½ כוס שמן קנולה
½ חבילת חמאה
1 כוס שקדים פרוסים מולבנים

אופן ההכנה:
מערבבים את הסוכרלייט והשמן עם המרגרינה הקלה במיקסר בעזרת וו גיטרה במהירות איטית עד להומוגניות. מוסיפים ביצה אחת ומיד לאחר מכן את שאר החומרים היבשים: קמח, אבקת אפיה, שקדים וגרירת התפוז.
מחלקים את הבצק ל-5 חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס"מ.
עוטפים כל גליל בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעתיים (אפשר גם להקפיא).
פורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ בעזרת סכין ללא שיניים ומסדרים את העוגיות ע"ג תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה. אופים ב-170 מעלות כ-13 דקות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
סגירת תפריט