עוגת פרג ותפוחים

כללי:
עוגת פרג ותפוחים, ללא סוכר

החומרים:
4 תפוחי עץ גרנד סמית, קלופים מגורדים/קוביות
50 גרם צימוקים
200 גרם פרג טחון כמה שיותר טרי
5 כפות אגוזי מלח מפוררים
1 שקית אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל
2 כפות ברנדי
1 כף גרידת לימון
100 מ"ל שמן קנולה
כוס ורבע "כפית כפית" (ניתן להשתמש בסטיוויה, סוכרלוז או קלאסי)
6 ביצים בינוניות

אופן ההכנה:
– לחמם תנור ל- 170 מעלות
– לערבב תפוחים, צימוקים, פרג, אגוזים, אבקת אפיה, תמצית וניל, ברנדי וגרידת לימון
– להקציף את החלבונים ולהוסיף "כפית לכפית" בהדרגה עד קבלת קצף גמיש ויציב
– מוסיפים חלמונים ושמן
– מקפלים את תערובת התפוחים והפרג עד קבלת תערובת אחידה
– משמנים תבנית, יוצקים את התערובת, מכניסים לתנור החם ל- 45 דקות

בתיאבון, 

סוכרזית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email