עוגת כוסמת קקאו עם קרם שקדים ואגוזים

כללי:
עוגת כוסמת קקאו עם קרם שקדים ואגוזים, טעימה ומזינה.

חומרים לעוגה:
500 גרם כוסמת לא קלויה
כוס סוכרזית סוכרלוז אבקה כפית לכפית או כמו סוכר של סוכרזית
5 כפות גדושות קקאו איכותי
1 כפית סודה לשתיה
חצי כוס מים בטמפרטורת החדר
קמצוץ מלח

החומרים לקרם
2 כפות ממרח שקדים ללא סוכר
כף אבקת קקאו איכותית
4 כפות סוכרזית סוכרלוז אבקה כפית לכפית או כמו סוכר של סוכרזית
4 כפות מים במידת הצורך לקבלת מרקם קרמי
חופן אגוזים

אופן ההכנה:
משרים את הכוסמת במים למשך 4 שעות לפחות
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מסננים את הכוסמת מהמים וטוחנים במיקסר עד שנוצרת עיסה אחידה.
מוסיפים את המים ומערבבים את התערובת בשנית.
מוסיפים את הסוכרזית סוכרלוז ואת הקקאו, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים היטב עד שהעיסה אחידה
לאחר שנוצרה עיסה אחידה מעבירים אותה לתבנית אינגליש קייק משומנת קלות.
מכניסים לתנור למשך 30 דקות.
בנתיים מערבבים את החומרים של הקרם וכותשים את האגוזים.
מוציאים את העוגה מהתנור, מורחים את הקרם ומפזרים מעל את האגוזים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
סגירת תפריט