עוגת גבינה קרה עם פצפוצי שוקולד

מצרכים:
250 גרם ביסקוויטים פתי בר
500 גרם גבינה 9%
2 שמנת מתוקה
3/4 כוס "כפית לכפית" (ניתן להשתמש בסטיוויה, סוכרלוז וקלאסי)
1 סוכר וניל

אופן ההכנה:
לערבב את הגבינה עם ה"כפית לכפית" וסוכר הוניל. להקציף 2 שמנת מתוקה ולאחד עם הגבינה.
להרטיב את הביסקוויטים במעט חלב לסדר בתבנית להניח מעל מחצית מקרם הגבינה מעל שוב שכבה של ביסקוויטים ומעל את את המחצית השניה של הקרם למעלה ניתן לגרד שוקולד מריר או להניח תותוים או פרי אחר.
ניתן להוסיף בחלב שבו טובלים את הביסקוויטים 1/3 פינה קולדה+ 1/3 כוס חלב.

לילה במקרר עושה טוב לעוגה.

בתיאבון, 

סוכרזית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email