עוגת גבינה עם דובדבנים

מצרכים:
4 גבינה לבנה 9% (ק"ג גבינה)
21 גרם ג'לטין
1 כוס מים רותחים
2 שמנת מתוקה
כוס "כפית לכפית" (ניתן להשתמש בסטיוויה, סוכרלוז וקלאסי)
קופסת מחית אוכמניות כחולות

150 גרם ביסקוויטים טחונים

אופן ההכנה:
ממיסים את הג'לטין בכוס מים רותחים ומקררים
מקציפים את השמנת מתוקה
מערבבים את הגבינה עם ה"כפית לכפית"
מערבבים הכל יחד
מרפדים תבנית מספר 26 ב-150 גרם ביסקוויטים טחונים+100 גרם חמאה
שופכים מעל את תערובת הגבינה מכניסים למקרר ל- 24 שעות (רצוי אפילו 36 שעות)
לאחר הקירור משטחים למעלה את קופסת מחית האוכמניות.

בתיאבון, 

סוכרזית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email