עוגת גבינה עם דובדבנים

מצרכים:
4 גבינה לבנה 9% (ק"ג גבינה)
21 גרם ג'לטין
1 כוס מים רותחים
2 שמנת מתוקה
כוס סוכרלייט כפית לכפית
קופסת מחית אוכמניות כחולות

אופן ההכנה:
ממיסים את הג'לטין בכוס מים רותחים ומקררים
מקציפים את השמנת מתוקה
מערבבים את הגבינה+הסוכרלייט
מערבבים הכל יחד
מרפדים תבנית מספר 26 ב-150 גרם ביסקוויטים טחונים+100 גרם חמאה
שופכים מעל את תערובת הגבינה מכניסים למקרר ל- 24 שעות (רצוי אפילו 36 שעות)
לאחר הקירור משטחים למעלה את קופסת מחית האוכמניות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
סגירת תפריט