עוגת "גבינה" טבעונית

לתחתית
200 גרם ביסקוויטים, מרוסקים לפירורים
3 כפות חלב סויה או קוקוס
גרידת לימון (אופציונלי)
למלית
שני שליש חבילת פודינג וניל
2 כפות כמו סוכר מומסות ב-3 כפות מים רותחים
חבילת גבינת סויה טופוטי ("טוב מגבינה")
פחית חלב קוקוס או חבילת שמנת צמחית מתוקה

אופן ההכנה:

  1. לערבב את פירורי הביסקוויטים עם חלב הסויה או הקוקוס וגרידת הלימון עד לקבלת עיסה דמוית בצק. במידת הצורך, ניתן להוסיף מעט יותר נוזלים או פירורים לקבלת המרקם הרצוי.
  2. לשטח את התערובת על תבנית ששומנה מעט.
  3. לערבב את חומרי המלית במיקסר עד לקבלת עיסה אחידה.
  4. לצקת את העיסה מעל הביסקוויטים.
  5. לצנן במקרר למספר שעות.
  6. לקשט בפירות העונה.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email