עוגת גבינה אפויה עם קצפת

מצרכים:
3 גבינה לבנה 9% (750 גרם)
1 כוס סוכרזית סוכרלוז
6 ביצים
3 כפות קורנפלור
1 כף אינסטנט פודינג וניל
3 סוכר וניל

קרם:
3 שמנת חצןצה
1/3 כוס סוכרזית סוכרלוז

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים+כוס סוכרזית סוכרלוז, לאחר ההקצפה להוסיף 6 חלמונים, 3 כפות קורנפלור, 1 כף פודינג וניל, 3 גבינה 9%, 3 סוכר וניל,
לערבב הכל ולאפות בתבנית מספר 24-26
בתחתית התנור להניח תבנית עם מים רותחים.

אפיה ב- 180 מעלות כ-45 דקות עד שהעוגה משחימה ומתצייבת.את הקרם יש לערבב ולשפוך על העוגה 5 דקות אחרי היציאה מהתנור.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
סגירת תפריט