עוגת גבינה אפויה עם קצפת

מצרכים:
3 גבינה לבנה 9% (750 גרם)
1 כוס "כפית לכפית" (ניתן להשתמש בסטיוויה, סוכרלוז וקלאסי)
6 ביצים
3 כפות קורנפלור
1 כף אינסטנט פודינג וניל
3 סוכר וניל

קרם:
3 שמנת חמוצה
1/3 כוס "כפית לכפית" (ניתן להשתמש בסטיוויה, סוכרלוז וקלאסי)

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים ביחד עם כוס "כפית לכפית", לאחר ההקצפה להוסיף 6 חלמונים, 3 כפות קורנפלור, 1 כף פודינג וניל, 3 גבינה 9%, 3 סוכר וניל,
לערבב הכל ולאפות בתבנית מספר 24-26
בתחתית התנור להניח תבנית עם מים רותחים.

אפיה ב- 180 מעלות כ-45 דקות עד שהעוגה משחימה ומתצייבת.את הקרם יש לערבב ולשפוך על העוגה 5 דקות אחרי היציאה מהתנור.

בתיאבון, 

סוכרזית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email