עוגיות שיבולת שועל, שומשום ואגוזים

חומרים
1.5 כוס קוואקר
100 גרם שומשום
1/2 כוס כמו סוכר
100 גרם שקדים קלופים פרוסים לא קלויים
200 גרם אגוזים אחרים לא קלויים, דפוקים גס
(פקאן, אגוזי מלך, קשיו, אגוזי ברזיל)
2 חלבונים
כף טחינה גולמית למי שאוהב
תפוח מרוסק
כפית קינמון למי שאוהב

הכנה
לחמם תנור ל-175 מעלות
מרפדים שתי תבניות בניירות אפייה
מערבבים את כל החומרים יחד
יוצרים עוגיות על נייר האפייה
אופים בין 15-20 דקות
עד שהעוגיות משחימות

המתכון מאת קרן שחף אלקלעי, דיאטנית קלינית. www.kerendiet.co.il
טלפון: 054-7719440

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email