פשטידת תפוחים

סועדים: 8

מצרכים:

מאפה לפשטידה
3 כפות עמילן תירס
1 כוס "כמו סוכר"
¾ כפית קינמון טחון
¼ כפית מוסקט טחון
¼ כפית מלח
8 כוסות תפוחים לאפייה קלופים וללא ליבת הפרי (בערך 8 תפוחי עץ בינוניים)

אופן ההכנה:

לגלגל ½ מאפה פשטידה מעל משטח מקומח ולעשות עיגול 2-3 ס"מ יותר מגודל מחבת.
לשים את המאפה במחבת.
לערבב עמילן תירס, "כמו סוכר", קינמון, מוסקט ומלח. לפזר מעל תפוחים. לשים את התפוחים מעל המאפה.
לגלגל את יתר מאפה הפשטידה ולעשות עיגול מספיק גדול כדי לכסות את הפסגה של הפשטידה. לשים מעל תפוחים. לסגור את הקצוות. לגזור את המאפה העליון בכמה מקומות כדי לתת לאדים לצאת.לאפות בתנור מחומם 40-50 דקות או עד שהקרום יהפוך לצבע זהב והתפוחים יהיו עדינים. לקרר ולהגיש חם או בטמפרטורת החדר.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
סגירת תפריט