פשטידת תפוחים

פשטידת תפוחים

מצרכים:

מאפה לפשטידה
3 כפות עמילן תירס
1 כוס "כפית לכפית" (ניתן להשתמש בסטיוויה, סוכרלוז וקלאסי)
¾ כפית קינמון טחון
¼ כפית מוסקט טחון
¼ כפית מלח
8 כוסות תפוחים לאפייה קלופים וללא ליבת הפרי (בערך 8 תפוחי עץ בינוניים)

אופן ההכנה:

לגלגל ½ מאפה פשטידה מעל משטח מקומח ולעשות עיגול 2-3 ס"מ יותר מגודל מחבת.
לשים את המאפה במחבת.
לערבב עמילן תירס, "כפית לכפית", קינמון, מוסקט ומלח. לפזר מעל תפוחים. לשים את התפוחים מעל המאפה.
לגלגל את יתר מאפה הפשטידה ולעשות עיגול מספיק גדול כדי לכסות את הפסגה של הפשטידה. לשים מעל תפוחים. לסגור את הקצוות. לגזור את המאפה העליון בכמה מקומות כדי לתת לאדים לצאת.לאפות בתנור מחומם 40-50 דקות או עד שהקרום יהפוך לצבע זהב והתפוחים יהיו עדינים. לקרר ולהגיש חם או בטמפרטורת החדר.

בתיאבון, 

סוכרזית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email