עוגת גבינה אפויה

מצרכים:
1 ק"ג גבינה לבנה 5%
1 גבינת נפוליאון
2 גביעים של שמנת של פעם
6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכרלייט כפית לכפית
2 סוכר וניל
6 כפות אבקת קורנפלור
חמאה לשימון התבנית

אופן ההכנה:

להפעיל את התנור על חום של 220 מעלות ולהכניס תבנית עם מים מהברז לשים בתחתית התנור ולהתחיל להכין את העוגה.
מקציפים כוס סוכרלייט ו-6 חלבונים לקצף יציב מערבבים את כל הגבינות,
הקורנפלור,והחלמונים והסוכרלייט בתנועות קיפול מוסיפים את קצף החלבונים ושמים בתבניות.
החום הוא 220 מעלות לעשרים דקות (מכת חום), אחרי 20 דקות להוריד ל150 לעוד חצי שעה.
כשמוכן לכבות תנור ולהשאיר חצי שעה בתנור מכובה.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email