עוגת גבינה אפויה

מצרכים:
1 ק"ג גבינה לבנה 5%
1 גבינת נפוליאון
2 גביעים של שמנת של פעם
6 ביצים מופרדות
2 כוסות "כפית לכפית"  (ניתן להשתמש בסטיוויה, סוכרלוז או קלאסי)
2 סוכר וניל
6 כפות אבקת קורנפלור
חמאה לשימון התבנית

אופן ההכנה:

להפעיל את התנור על חום של 220 מעלות. למלא תבנית במים ולהכניס לתחתית התנור.
מקציפים כוס "כפית לכפית" ו-6 חלבונים לקצף יציב. מערבבים את כל הגבינות,
הקורנפלור,החלמונים וכוס ה"כפית לכפית". בתנועות קיפול מוסיפים את קצף החלבונים ושמים בתבניות.
החום הוא 220 מעלות לעשרים דקות (מכת חום), אחרי 20 דקות להוריד ל150 לעוד חצי שעה.
כשמוכן לכבות תנור ולהשאיר חצי שעה בתנור מכובה.

בתיאבון, 

סוכרזית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב print
שיתוף ב email